Zeg het voort!

i9tbesoc_14384190365041969836459.jpg

Vrijdag voor de zomerstorm keam onze kat Alex niet thuis. Na dagen de buurt te hebben uitgekamd, voelde we ons machteloos. Via Facebook een oproep geplaatst en werden daar door iemand geattendeerd op Amivedi (tot dan toe voor ons een onbekende organisatie).

Met een paar drukken op de knop konden we de gevonden katten uit onze regio bekijken. Helaas zat hij daar niet bij. Wel boodt Amivedi de mogelijkheid om je dier als vermist te registreren. Dit hebben we dinsdag gelijk gedaan en daarna afwachten. Vrijdag avond rond klok van 8 uur werd er gebeld, er is zojuist een kat aangemeld die voldoet aan uw omschrijving en we hebben het nummer van de vinder voor u. Snel gebeld en het bleek inderdaad onze Alex. Echt super! Geweldig dat met behulp van veel vrijwilligers, mens en dier op elk tijdstip van de dag weer herenigd kunnen worden. Zeg het voort en ga door met dit dankbare werk!