Hond vind kat Bagheera

2if10bxk_image.jpg

Gisteravond kwam onze kater weer thuis, schreeuwend bij de tuindeuren. Hij is ruim 2 weken op stap geweest, tijdens onze vakantie. Na het plaatsen van posters en berichten op Facebook kregen we al tips over onze kater. Hij was de vorige avond nog gezien bij ons in de buurt. Weer met de hond op pad en hij had wel een spoor te pakken, dat gaf hoop.

En enkele uren later was hij weer thuis. Hij zag er gezond uit en zijn vacht bijna zonder klitten. Hij kan bijna niet alleen maar buiten hebben gezworven, gezien zijn staat. Het is fijn om te weten dat andere mensen meeleven en tips geven. Ook Fred (Amevedi) stuurde een bemoedigende mail met tips. Bedankt hiervoor. Ik denk dat regelmatig gaan zoeken, (liefst met de hond) in ons geval heeft geholpen, samen met de tips waar hij nog gezien was.