Sammie kijk omhoog

sammie

2 jaar geleden kwam ze in ons leven. De o zo lieve grappige Sammie. Een poes uit een boek, ze klom in bomen, en durfde er niet uit, ging bij de buren in bed liggen en speelde de hele dag. Ving haar eerste muis en haar eerste vis en raakte kwijt... Ze was toen pas een half jaar. Via Amivedi konden we haar ophalen, helemaal in Wormerveer (we wonen zelf in Amsterdam Oost). Gek van verdriet waren we toen ze kwijt was en gek van vreugde toen ze weer terug was.

Sammie is nu 2 en lijkt rustiger, ze kreeg een nestje werd daarna gesterliseerd, en meldde zich elke ochtend voor haar eten. Eindelijk een normale kat. Maar helaas vorige week was het weer zover.. Sammie weer kwijt, 3 kinderen elke avond woest snikkend in bed. Hun Sammie weg?! Zou ze dit keer aangereden zijn? Ergens opgesloten zitten in een schuur bij mensen die 6 weken op vakantie zijn? Maar nee gisteren kwam het bevrijdende telefoontje, Sammie weer gevonden! Weer liefdevol ergens in huis opgenomen. Oh lieve Sammie blijf nou gewoon dicht bij huis?

Sammie kijk omhoog, maar Sammie kijk vooral goed uit!