Papagaai Micky erop uit

micky

Op 4 juli is onze bonte boer Micky weggevlogen. Een kleine papgaai. Ze zat eerst een dag in een hoge boom bij ons huis maar durfde niet terug te vliegen. Brandweer heeft nog geprobeerd om met een hoogwerker haar uit de boom te halen. Wat bijna lukte maar op het laatste nippertje vloog ze weer weg. We hadden de moed al opgegeven toen vanmorgen 7 juli de telefoon ging en iemand van Amivedi me vertelde dat er een dorp verder een papegaai gevonden was die aan de beschrijving voldeed. En ja hoor daar zat hij helemaal uitgeput.

Drie dagen onderweg in de verzengende hitte zonder eten en drinken. Ze heeft over de snelweg moeten vliegen om daar te komen waar we hem vonden. Net over de snelweg in de eerste tuin bij superlieve mensen die haar met open armen ontvingen en haar liefdevol verzorgd hebben. Wat was ze dolgelukkig om weer terug thuis te zijn en mijn partner weer te zien. En nu wordt ze morgen gewiekt.

Onze hartelijke dank aan amivedi.