Spooky 13 dagen zoek

8x9y8gs8_spooky in de wasbak.JPG

Onze lieve lieve poes was sinds 16 juli spoorloos. Heel veel verdriet hadden we. Waar kon zij toch gebleven zijn? Na 2 dagen direct op Amivedi aangemeld en bij de dierenasiels. Dat is dan het enige wat je kunt doen. Wij overal in de buurt kijken uit je werk in de ochtend in je tuin geen Spooky. Je wordt gek van verdriet. Ze werd 9 jaar op 28 juli wij hadden geen beter verjaarscadeau kunnen wensen.

Neen, geen spook. Tot er in de middag door een mevrouw werd gebeld dat ze een poes had in haar tuin sinds 23 juli. Ze heeft haar opgespoord bij de dierenarts en kwam tot de ontdekking dat ze bij ons hoort. En zij was al verliefd geworden op haar maar ze bracht haar gisterenavond bij ons terug ik heb haar een dikke zoen gegeven. Het is je kind en dank een ieder die zich ingezet heeft om haar terug te vinden zowel de sociale media als Amivedi en vrienden.