Dankbaar: Thora is terug.

m7clm10x_DSCF0009.JPG

Onze 11 jarige kat Thora is 3 weken geleden verdwenen. Ze is een huiskat, en ging nooit de tuin uit. Drie weken lang wisten wij niet wat er gebeurt was. Is ze aangereden, had iemand iets naars met haar gedaan, of was ze gewoon weggelopen omdat ze ons zat was?

Op 28 Juli, terwijl wij buiten aan het flyeren waren, werd ik gebeld en kreeg ik een hoopvol voicemailtje. Ik belde meteen terug en sprak met een medewerker van Amivedi, die vertelde dat een vrouw in de buurt heel mischien Thora gezien had. Ik noteerde haar gegevens, heb gebeld, en na bevestiging dat deze kat wel heel erg op Thora leek, is mijn vrouw naar haar adres gelopen, wat slechts enkele honderden meters bij ons vandaan was, en ja hoor, ze zat daar onder de struiken.

Wij zijn Amivedi en de mensen die in de buurt hebben geholpen met zoeken enorm dankbaar en ik hoop dat Amivedi nog veel meer mensen kan herenigen met hun vermiste huisdieren.