Durak op stap

w1vo6aji_Durak close up.jpg

Mijn vermiste binnenkat Durak was op 18 juli j.l. naar buiten geglipt. Gisteravond toen ik wilde gaan slapen, heb ik de tuinpoort op een kiertje open gezet, zodat het voor Durak mogelijk was om naar binnen te gaan. Niet veel later hoorde ik 'n kat herhaaldelijk miauwen in de achtertuin.

Ik rende naar de achterdeur, keek door het raam en zag twee grote kattenogen naar me staren alsof ze wilden zeggen "laat me alsjeblieft binnen". Ik herkende hem meteen. Het was niemand minder dan mijn kater Durak! Hij was thuis gekomen en maakte daarmee z'n baasje en z'n broertje superblij!!!

Gelet op zijn eet- en drinkgedrag heeft hij 'n week lang weinig tot niets gegeten en gedronken. Naar alle waarschijnlijkheid heeft hij dicht in de buurt van zijn huis een schuilplaats gevonden en elke nacht geprobeerd naar huis te komen, zonder dat daar de mogelijkheid voor was! Heel belangrijk bij vermissing van binnenkatten: Kennelijk klimmen binnenkatten niet automatisch over muren en daken, maar proberen ze via de grond weer naar huis te komen.

Laat daarom 's nachts aan de voor- of achterzijde van de woning 'n raam of deur op 'n kiertje open, zodat de kat de gelegenheid krijgt om thuis te komen!

Medewerkers/ vrijwilligers Amivedi: Heel hartelijk dank voor het plaatsen van de advertentie(s) over m'n vermiste kat en de mogelijkheid om een poster te maken en uit te printen voor flyers.