Schoonmoeders Keetje

Keetjeroodstaart

Lieve medewerkster van Amivedi, 

We hebben de afgelopen twee dagen een paar keer contact gehad over de ontsnapte roodstaartpapegaai Keetje van mijn schoonmoeder in Ermelo.

Met heel veel plezier kan ik je mededelen, dat Keetje uiteindelijk gevonden is en nu weer veilig bij mijn schoonmoeder thuis in haar vertrouwde kooi zit. 

Vandaag zijn we druk bezig geweest met het ophangen van flyers en posters met foto en info, en hebben we de directe omgeving afgezocht met een lokfluitje. Vooral dat laatste was een bezigheid waar we erg moedeloos van werden; zoveel bomen en bosgebied, dat is zoeken naar een spelt in een hooiberg!

Het kwam - vanavond rond 23:00 uur - dan ook als een volslagen verrassing, dat mensen in Horst een verzwakte roodstaartpapegaai hadden gevonden. Via Amivedi namen ze contact op met mijn schoonfamilie in Ermelo en nog geen uur later zat Keetje op de schouder van mijn schoonmoeder hartstochtelijk kopjes te geven. 

Ik kan bijna niet onder woorden brengen hoe blij we allemaal zijn dat Keetje weer thuis is! Ik kan je dan ook niet genoeg bedanken voor je inzet en betrokkenheid, want zonder de tussenkomst van Amivedi was dit denk ik niet gelukt. 

Nogmaals, zeer bedankt voor je hulp, meedenken en persoonlijke interesse!

Jack M.