Bond, July Bond

jchjupl7_image.jpg

Wat waren we in paniek. Mijn ouders zouden zondagochtend naar Frankrijk gaan, maar hadden Juul vanaf zaterdagmiddag/avond al niet meer gezien. Ze is normaal gesproken een haarbal die aan je been plakt totdat ze eten krijgt. Ze laat het luidkeels horen dat je d'r eten moet geven, maar helemaal niks. Het was stil in huis. Zondagochtend. Mijn ouders hebben nog een keer het hele huis ondersteboven doorgezocht, maar geen Juul. Nog even een nachtje aankijken. Terwijl zij met pijn in hun hart naar Frankrijk gingen. De volgende ochtend had de buurvrouw haar nog niet gezien. Nu ontstond er echt paniek en raakten we steeds bezorgder. Ik heb 50 flyers gemaakt en in de brievenbussen gedaan. Gelijk Amivedi ingevuld en de dierenambulance gebeld én natuurlijk een post op facebook.

Deze is zelfs gedeeld in Schotland en Pakistan. Maar nog geen Juul. Uiteindelijk werd ik gebeld. Ze zat bij een oudere meneer binnen. Deze meneer moest wachten tot de thuiszorg weer langskwam om haar te verjagen. Zelf kon hij dat niet. Nu is ze weer in onze eigen tuin aan het scharrelen en zont ze op de tegels. Wat fijn dat er een dienst is als het Amivedi, deze post werd ook vaak gedeeld en ook in de buurt. Super handig!