Zoeken vanaf vakantieadres

i7vsdbny_1006368-vyf3n8yv_ns.jpg

Hij is tijdens mijn vakantie aan de wandel gegaan - Beertje was thuis met oppas (dat leek me het minst stressvol voor hem) maar kwam donderdag niet meer thuis voor eten. Niets voor Beer, dus tja, dan vrees je het ergste (maaimachines, trekkers, auto's - het kan gebeuren). De oppas had al in de directe omgeving gezocht, maar niks gevonden. Vier jaar geleden was hij ook vermist en toen vond ik hem terug in Boven Pekela, dus ik hoopte dat hij daar nu weer zou zijn.

We zijn een dag eerder teruggekomen van vakantie en het eerste wat ik heb gedaan is gisterenavond laat naar Boven Pekel gereden. Eerst een stuk gelopen en geroepen, maar helaas.... Toen toch nog even een stukje heel langzaam gereden en opeens liep hij daar! Beer was net zo blij als ik! Het is hemelsbreed een kilometer van huis; hij is het land overgestoken. Je zou denken dat hij dan ook weer terug kan, maar dat lukte kennelijk niet. Hij is wat mager en heel moe, maar vooral heel blij (niet van schoot af te slaan ;-)).

Ben blij dat Amivedi er is! Zeker omdat ik in het buitenland zat: je wilt zoeken, maar kunt zo weinig - maar gelukkig wel berichtjes plaatsen! Vier jaar geleden vond ik hem terug via een berichtje op Buurtlink. Het werkt dus (gelukkig) echt! Verder is Beer geen wegloper maar vooral een schootkat, dus wat er (toen en nu) is gebeurd? Alleen Beertje weet het! Nu kan hij weer genieten van zijn oude dag!!

Vriendelijke groet, Evelien Donker