Browny stond op Amivedi

l1yfvlwb_amivedi bedanktkopie2.jpg

Super blij dat Browny weer terug is. Browny is een heel lieve maar soms ook onstuimige hond maar ja ze is ook nog maar 9 maanden oud. Browny is een kruising duitse staande en ja zeg het maar er zit dus jachtinstinct in. Browny was aan het logeren bij een kennis en die had bedacht dat ze samen met zijn hond in de tuin kon die omheind was. Dit ging ook wel goed totdat Browny ontdekte dat in een hoek achter de struiken een hek stond van een meter hoog. Dat houd haar natuurlijk niet tegen dus op naar de vrijheid. Ikzelf hoorde pas 2 dagen nadat ze vermist was dat Browny kwijt was. Enorm aangeslagen ben ik toen wel meteen aktie gaan ondernemen. Browny was gechipt maar niet geregistreerd dat dus als eerste gedaan.

Browny is geadopteerd via Atlas Animalproject die ook meteen gebeld. Zij hebben me super geholpen zijn zelf ook aktie gaan ondernemen en wezen me op Amivedi dus ik wil hun ook hartelijk bedanken. Door de tip van hun op de site van Amivedi gaan kijken en wat schetst mijn verbazing Browny staat op de site. Meteen gebeld/gemaild en op facebook gereageerd.

Niet veel later werd ik gebeld dat Browny in Kampen in een pension zat. De volgende dag heb ik haar 's morgens meteen opgehaald. Browny is inmiddels weer thuis en ligt uitgeteld in haar mand van alle avonturen. Browny is een adoptiehond die oorsprongkelijk uit Gran Canaria komt daar leefde ze op een vuilnisbelt je zou dus kunnen zeggen een vuilnisbakkenras. Voor mij is Browny een duitse staande hond en niet in geld uit te drukken.

Ik wil jullie ook hartelijk bedanken het is fijn dat jullie bestaan. Wat mij betreft horen jullie in een gouden lijstje. Heel veel dank,

André Rietbroek