Binky weer terecht!

djvuiljz_Afbeelding 12.jpg

Op 10 juli jl. was onze kat Binky vermist. Wegens het lekkere weer, stond onze balkondeur open, met een hoordeur ervoor, zodat de katten er niet uit kunnen glippen, gezien onze katten, echte huiskatten zijn. Helaas bleek onze Binky als nog ontsnapt te zijn, wij zijn gelijk buiten wezen zoeken of ie misschien niet van het balkon was gevallen, en geïnformeerd bij de buren, helaas bleek Binky nergens te zijn. We waren ten einde raad, nu was het hopen of iemand hem zou vinden.

Na wat gegoogle kwamen we uit bij Amivedi, we hebben Binky direct aangemeld en de Facebook pagina van Amivedi Westland opgezocht. Binky werd aangemeld, nu was het hopen of iemand Binky zou zien. Ik kom oorspronkelijk uit Den Haag en mijn familie en vrienden komen daar ook voornamelijk vandaan, heb dit ook kenbaar gemaakt. Yvonne van Amivedi, heeft dit bericht onder haar eigen Westlandse kennissen en vrienden ook gedeeld zodat er meerderen voor ons wilde meezoeken, ben ze erg dankbaar daarvoor!

Na enkele dagen flyers ophangen te hebben en in de avonden een rondje door de buurt te hebben gezocht, kreeg ik uiteindelijk het verlossende bericht van onze eigen buurvrouw, dat ze een vreemde geur rook in een zijkamertje, en daar bleek Binky zich 4 dagen geruisloos verstopt te hebben gehouden. Dus gelukkig een goede afloop! en ben dan ook blij dat mijn 12 jaar oude maatje weer terug bij me is!