Evaliesje na 6 mnd thuis!

toirowc5_image.jpg

Verhuisd in december 2014 van Noord-Holland naar Drenthe. Door miscommunicatie had mijn man de poes in de tuin een plekje gegeven met eten en drinken. Wij sliepen met onze kinderen nog twee nachten bij mijn ouders. Bij thuiskomst poes nergens te vinden.

Posters opgehangen, melding op Amivedi geplaatst, zoeken maar niet gevonden. Intens verdrietig. Tot twee dagen geleden. Met de kinderen onderweg op de fiets, zag ik ineens een zwart wit poesje die wel heel erg op haar leek. Zij reageerde altijd op hoog fluiten, ik floot en daar kwam ze aansprinten! Wauw! Na dik 6 maanden te zijn weggeweest. Tranen, knuffels, heerlijk, eindelijk thuis! Beetje dunner en wat kale plekken op haar achterpoten en buik.

Verder helemaal gezond en vrolijk! Bedankt voor de belletjes van mensen die haar dachten gezien te hebben. Mocht je dier vermist zijn geef dus niet op met zoeken! ;) Warme groet van een intens blije dierenliefhebber! Rachel