Goede service: Pia terug

62ca976u_2014-06-09 10.59.09.jpg (1)

Gisteren om 16.00 uur achter rende ze, door een misverstand, achter een fietser aan, dacht dat ik het was waarschijnlijk (wij fietsen veel). Ik was te voet dus duurde het een tijdje voordat ik mijn zoekactie op de fiets kon beginnen. Niet zo raar dat ik haar niet meer terug kon vinden, ik wist alleen de richting waarin ze was vertrokken, maar alles bleek vergeefs. Via de dierenarts contact gekregen met de Dierenambulance en met deze website. Voortreffelijke service en website, ik kan niet anders zeggen. Na om het uur rondjes door de wijk te hebben gefietst, werd ik gebeld. Een buitengewoon zorgzame hondenliefhebber had haar bij de Lidl, 500 meter verderop gevonden. Daar had ze al uren op haar baas zitten wachten (dat doet ze dagelijks, maar dan bij een andere super). Ze wilde met niemand mee maar koos bij hem eieren voor haar geld. Hij belde en ik ernaar toe. Wat een opluchting! Wat een redder! Vanavond ga ik naar de arts om haar te laten onderzoeken op het functioneren van de zintuigen, die worden minder, ze is ook al twaalf jaar. Ik hoop oprecht dat iedereen die dit leest zich zo nodig ook zo als redder zal opstellen. Vertel het door en verder aub.