Misty is terecht

9mna1xp0_image.jpg

Misty is onze lieve ragdoll die absoluut niet tegen dichte deuren kan en heel graag in en uit het huis loopt. Ze ligt graag op de stoep voor het huis en iedereen in de buurt kent haar en geeft haar wel eens een aai over haar bol of buik. Ook alle kinderen en hondenbezitsters. Iedereen zocht dan ook mee toen ze niet binnenkwam toen we haar riepen en ook de volgende morgen zich niet meer voor de deur lag. Alles maar dan ook alles hebben we eraan gedaan. Flyers verspreid huis aan huis door de hele buurt. Flyers op lantarenpalen. Internetmeldingen. Aanbellen bij mensen.

Ook verder weg voor het geval dat ze verdwaald zou zijn en de weg niet meer kon terugvinden. Daar reed ik 's avonds op mijn scooter met een grote boodschappentas met een gat erin waar haar gebruikte kattengrind doorheen sijpelde zodat er een spoor ontstond. En toen ...... een week later werd ik gebeld door de dierenambulance. Ze was teruggevonden met een groot touw om haar nek. Ze is dus tegen haar wil ergens vastgehouden en heeft uiteindelijk weten te ontsnappen. Wij begrijpen eerlijk gezegd niet dat er mensen zijn die zoiets doen!!!!