Dexter na 1,5 mnd terug!

dyy7gdzi_2015-06-27 20.24.59.jpg

Niemand had dit ooit verwacht, 2 dagen geleden kregen wij een mailtje via Amivedi dat een mevrouw wellicht ons parkietje had gevonden. Wat waren wij verrast. We zijn meteen gaan kijken, en ja hoor: onze Dexter.

We hadden hem pas een week en toen was die door domme pech weg gevlogen. Na meerdere weken niks gehoord te hebben hadden wij de hoop op gegeven. Het was een jong parkietje en ja, wat kunnen die beestjes nou in het wild. Maar daar klopt dus niets van! Dexter was maar liefst 15 km verderop terecht gekomen in Arnhem, bij twee lieve mensen (ook parkieten eigenaren).

Zij waren meteen in de buurt gaan kijken of iemand hem miste. Na twee weken kwam iemand onze advertentie tegen op Amevidi. Dus na 1,5 maand is onze Dexter weer bij ons terug gekomen! Wat een verhaal voor zo'n klein vogeltje! Hij maakt het goed, kerngezond. En onze andere parkietjes zijn maar al te nieuwsgierig. Kijk maar naar de foto! Bedankt iedereen die altijd een oogje open houd naar vogeltjes die wellicht niet in het wild horen, zo weet je maar nooit.