Home sweet home

billy

Na een heel spannend avontuur van een week is Billy eidelijk weer thuis.. Billy bleef altijd netjes in de tuin totdat zijn maatje Toby uitgevonden had hoe leuk het was om de tuin uit te gaan. Billy werd zo onrustig hij wou ook die tuin uit aangezien hij niet over de schutting kon klimmen, heb ik een kattenluik gemaakt. Billy was zo blij en die middag was het tuin in tuin uit...diezelfde avond kwam Billy niet meer thuis...

De volgende ochtend gelijk Amivedi ingeschakeld wat een behulpzame mensen werken daar en met heel veel liefde voor dieren! Gelijk de volgende dag werd ik gebeld door Amivedi met het bericht dat mijn kat mogelijk gesignaleerd was. Ik kreeg het telefoonnummer van diegene wie Billy had gezien. Ik ben gelijk naar die plek toe gereden maar helaas geen Billy te bekennen. Wel kwam ik iemand tegen die daar woonde zij vertelde mij dat er al sinds dat zij daar woont een rood met witte kat rond liep.. mijn moed zakte in mijn schoenen, hoogstwaarschijnlijk ging het om een andere kat!

De volgende dag op verzoek van Amivedi, overal flyers in brievenbussen gedaan en opgehangen bij bushokjes, supermarkten etc... heel veel telefoontjes gekregen van buurtbewoners dat ze dachten dat ze hem hadden gezien ..

Het bleek niet Billy te zijn maar zijn maatje Toby ze lijken nogal veel op elkaar! Helaas nog steeds niets hij was gewoon spoorloos! Precies een week later sta ik in de keuken ik kijk naar buiten zie ik Toby zitten dacht ik, keek nog een keer, het was Toop niet het was Billy!! Uit zichzelf terug gekomen...Een raadsel waar hij is geweest! Een ding weet ik zeker hij had niet veel eten en drinken gehad hij was veel afgevallen, hij had honger en heeel veeel dorst!! Blij dat hij weer thuis is ons gezinnetje is weer compleet...

Bedankt Amivedi voor alle betrokkenheid! Heel mooi werk wat jullie verrichten!

Groetjes Annemiek