Logé Thommy weer thuis!

vx8rcdvt_Photo 11-08-13 22 50 50.jpg

Thommy is de kat van mijn ouders en hij kwam drie weken bij mij logeren. Echter slaagde hij er binnen drie dagen al in om via mijn keukenraampje te ontsnappen... Ik heb altijd geleerd dat je een kat minstens zes weken moet laten wennen aan je huis voordat ze naar buiten kunnen, dus je begrijpt misschien wel: de paniek en het schuldgevoel was GROOT.

Ik heb overal gezocht, flyers op iedere portiekdeur geplakt, Thommy aangemeld bij Amivedi, de dierenarts gebeld, het asiel gebeld waar hij oorspronkelijk vandaan kwam en zo door... Ik heb zijn kattenbak buiten gezet, de andere kat in een mandje gezet en buiten laten krijsen (wie weet hoorde Thommy hem dan!). Wat uiteindelijk hoop heeft gegeven is het volgende: Thommy heeft een speciale voerbak die alleen open gaat door de chip in zijn nek (anders eet de andere kat alles op), die bak heb ik ook gevuld buiten gezet. Zondag op maandagnacht ontsnapte hij, dagen gingen voorbij en zaterdagochtend zag ik opeens dat er eten uit het bakje was! Dat kon niet anders dan Thommy zijn!!! Ik heb zaterdagnacht buiten in mijn tuin gezeten en heb Thommy opgewacht. Om half 3 's nachts zag ik opeens een zwart witte kat voor mijn hek staan, dat was Thommy!! Ik heb hem voorzichtig naar binnen gelokt en de deuren en ramen snel dichtgedaan. Op een paar schrammen en een teek na, mankeert hij helemaal niets. Dus voor de mensen die een logeerkat kwijt zijn: hoop houden!! Ook logeerkatten kunnen weer terecht komen. Dank je wel Atie voor de tips en support!