Harry na 2 jaar terug!

Back-Chat.-Office-cat.-Pe-007

Wij hebben 8 april 2013 onze kater Harry als vermist opgegeven. Harry kwam uit het asiel, we hadden hem bijna 2 maanden. Nooit meer wat van Harry gehoord….. tot 2 weken geleden. We kregen een telefoontje of we onze kat kwijt waren? Nee…..??? We hebben namelijk alweer ruim 1,5 jaar een andere lieve kater.

Misten we Harry niet? Harry….. Harry????? Harry liep al een paar weken bij een eigen winkel/bedrijf rond. Door drukte waren deze eigenaren nog niet naar dierenarts gegaan. Voordat ze hem wilden toe-eigenen, eerst naar de dierenarts om te kijken of hij een chip had…. en ja hoor! Harry is nu overgedragen (iom het asiel) aan nieuwe baasjes. Hartstikke leuk!! Harry heeft zijn eigen plekje gevonden! Waar hij de overige 2 jaar is verbleven zal altijd een raadsel blijven???? We hadden dit in ieder geval niet meer verwacht na 2 jaar en waren hartstikke blij!