De kracht van Facebook

snelweg

Onze poes was vermist. Ik had al een melding via Amivedi gedaan. De dierenambulance, het asiel gebeld: zonder resultaat. Daarop heb ik in de buurt geflyerd. Ook geen resultaat. Berichtje op facebook werd als een razende gedeeld. daarop kwam via via een melding dat iemand een berichtje van iemand uit haar vriendenlijst had zien posten over een aangereden poesje. Ik heb van het telefoonnummer ontvangen. En nadat ik met deze persoon gebeld had was ik er al van overtuigd dat het om onze poes ging. Heel lief had zij haar man de auto laten stoppen op een plek waar het kon. (ze was aangereden op de snelweg) Liefdevol was onze poes in de berm gelegd. Op hun aanwijzing hebben we onze poes gevonden. Als zij dit niet hadden gedaan waren wij altijd in onzekerheid gebleven wat er met ons lieve poesje gebeurd was.