Sirius thuis dankzij tips

i618ie6y_nov 2010 gedownload 708.JPG

Dankzij alle tips op internet is Sirius weer thuis! Niet zozeer tips van mensen, maar meer de tips over kattengedrag. Mijn echte binnenkat speelde inderdaad verstoppertje en verroerde zich niet. Hij is de 9de ontsnapt bij de oppas en de 11de van een buurtbalkon gesprongen.

De 16de begon onze speurtocht, want toen kwamen wij terug van vakantie en eerder was niet bekend dat hij vermist was. Mijn blauwe russen verstoppen zich namelijk voor iedereen, ook voor mijn oppas die ervan uitging dat hij nog binnen zat. Hij zou dus in de binnentuin moeten zitten en die was groot!

Alleen als ik in mijn eentje zocht, 's avonds heel laat dan liet hij zich horen, maar niet zien. Zo kon ik hem in twee nachten lokaliseren tussen twee schuttingen. Een onmogelijke plek om hem uit te krijgen in mijn eentje. De buurvrouw hielp en duwde hem tevoorschijn waarna hij toch kans zag een omheinde tuin in te schieten. Gelukkig hielp ook die buurvrouw. Ik moest 'm echt grijpen, want hij was al op weg naar de enige uitweg. Hij verzette zich hevig en krabde me open toen hij in zijn mand moest. Maar eenmaal thuis was hij weer helemaal knuffelig! Wel wat kilo's lichter na anderhalve week buiten (zonder tanden!). Maar volgens mij is hij gezond. Nu nog even ontvlooien en ontwormen...

Hartelijk dank!