Ginger doodsbang

9n5pd6t9_IMGP0599.JPG

Ginger zat rustig voor het huis, waar hij ineens werd aangevallen door een grote boze hond, De eigenaar van de hond heeft hem van de lijn losgelaten toen hij begon te trekken. Ginger en de hond liepen de straat uit en Ginger ging in een tuin van de buren zitten. Hij wilde niet naar huis toen het allemaal afgelopen was en is verdwenen. We hebben hem 2 dagen gezocht en geroepen, maar zonder succes, Mijn man heeft niet geslapen maar zat de hele nacht in de woonkamer op hem te wachten. Maar hij is niet naar huis gekomen. Wij waren bang dat hij gewond was en lag te sterven onder een struik ergens in het dorpje. Een van onze andere katten heeft hem erg gemist en zat steeds te kijken aan de hoek van de straat, Gisterenavond is hij vanzelf naar huis gekomen. Mijn man was extatisch. Ginger wilde niets eten, wou alleen maar knuffels en is daarna boven gaan slapen. Wij zijn ontzettend blij dat hij weer thuis is. Hij was een zwerfkat toen wij hem 2 jaar geleden hebben geadopteerd en is erg dankbaar, beleeftd en liefdevol.