Philippe via alert terug!

3pparz3j_IMG_4728.JPG

Op Woensdag 27 mei jl is onze hond Philippe ontsnapt uit onze tuin in Schiedam en weggelopen. Op Amivedi heb ik hem aangemeld als vermist en gelijk ook een poster gemaakt. Daarnaast uiteraard alle dierenambulances/ dierenasiels/ politie/ brandweer op de hoogte gesteld. Ook hebben we Facebook gebruikt om berichten met foto's van Philippe te plaatsen. Het is onvoorstelbaar hoeveel mensen de berichten hebben gezien, geliked en gedeeld; ook ontzettend veel mensen die we helemaal niet kennen! Een zeer nuttige Facebook-pagina is ' Waar is onze Angel'. Deze heeft een app-groep aangemaakt met (voor ons wildvreemde) mensen die in de buurt wonen en graag meezochten! Door de combinatie van flyers uitdelen/ posters op lantarenpalen plakken en Facebook-posts hebben we philippe uiteindelijk op zondagochtend 31 mei teruggevonden in het Kralingse bos in Rotterdam.