Opgesloten in tuinhuisje

charlotte

Ja fantastisch nieuws! We zijn zo gelukkig! De onzekerheid was nog het ergste. Charlotte is een volledig gezinslid voor ons en de allerliefste Noorse Boskat ter wereld! Ze heeft al jaren Giardia een darmziekte, de eerste paar jaar van haar leven was ze altijd ziek, onderzoeken en medicijnen hielden haar op de been (lees poot). Zo'n dapper diertje, vandaar onze extra bezorgdheid.

Ik heb veel lieve reacties van mensen gekregen, die ik niet eens kende, daarvoor mijn dank, dat deed ons goed. Belangrijk is om hoop te houden, no matter what. Dankzij onze flyers is ze nu terecht, nog wel schrikachtig en slaapt veel, maar we hebben haar terug en dat is ‘t enige dat telt.

Bedankt voor jullie hulp Amivedi (meldpunt Hoorn). Ze zat uiteindelijk bij buren drie huizen verderop opgesloten in het tuinhuisje. Zij waren het weekend weg. In de flyer hadden we geschreven of de mensen s.v.p. in hun tuinhuisje/ garage wilde kijken.... met het fantastische resultaat dat Charlotte weer thuis is. We hebben toen ze gevonden was, een flyer rondgebracht met het goede nieuws dat ze terug was.

Vriendelijke groeten
Een dolgelukkige Iris, familie en Charlotte!”