pantertje = panter!

lnstccsw_Foto-0015.jpg

Zie kleine Pantertje nog steeds als kitten me spullen kapot maken. De tv kabels, een gloednieuwe kristallen bloemenvaas van 1 dag oud. Me zilveren puzzel kubusbal aan diggelen op de grond. Standjes wou die niet van leren. Hij wou gewoon zijn wie hij was, één ondeugend lief klein pantertje. Maar pantertje werd ouder en wou meer dan alleen binnen zitten in me flatje. Toen ging me kleine wijsneus naar buiten een liet zijn mama overbezorgd zoeken dag in dag uit. Huilend ging zijn mama hem zoeken. Verbaast omdat hij ondanks dat die een deugniet is toch een held op sokken die nooit geleerd heeft voor zijn eten te zorgen. Radeloos na meer dan een week en al bijna de moed opgevend smeek ik Pantertje bij me terug te komen om half twee in de nacht. Miauw Miauw, verbaasd zie ik iets zwarts uit de struiken komen. Panter, ben jij het? Zie ik een mooi zwarte slanke kater naar me toe lopen. Mijn pantertje maar dan vele en vele kilo's lichter. Sloot mijn pantertje in me armen, dit keer liet die het toe om hem te knuffelen. Nu dag later laat mijn lieve kater me hem nog steeds knuffelen. Niks op aarde die onvoorwaardelijk van hun baasjes houden dan alleen dieren. Me panter ging weg maar vergat zijn mama niet.......