Nero is weer terug

q91uuy3q_20150607_105010.jpg

Vorige week waren wij onze lieve Nero opeens kwijt. Onze kater is net een jaar oud en was nog niet gecastreerd. Na veel zoeken in de buurt en roepen bleef bij maar weg van huis. Donderdag avond ben ik op de site van Amivedi gaan kijken, en ja hoor. daar stond onze lieve Nero. Heel erg geschrokken en angstig stond hij op de foto. De volgende dag direct gebeld en kon hem diezelfde dag nog ophalen. Wat het hele verhaal nogal bizar maakt is dat Nero bij ons woont in Amersfoort en ik hem uit Rijswijk heb opgehaald omdat hij daar in de buurt was gevonden. In de buurt rondgevraagd, maar niemand die in de gaten heeft gehad of bij met hen is meegereden. Ik vermoedt dat hij in een van de caravans is meegelift die op de parkeerplaats stonden van buren. Gelukkig is hij weer terug, en is hij weer helemaal bekomen van de schrik. Heel erg bedankt Amivedi.