Pippi: kijk verder...

Amivedi984096-h4mhan5d_ds

Al 4 weken waren wij onze 10 maanden oude poes pippi kwijt. Eigenlijk hadden we de hoop al bijna opgegeven. Elke dag keek ik even op de site van Amivedi en diverse asiels, helaas geen resultaat. Tot op een avond ik maar weer even ging kijken en het aantal km uitbreide van 10 naar 25 km. Zover weg kon ze natuurlijk niet zijn, maar ik wilde het toch proberen. De eerste poes die ik op de site zag staan was onze Pippi! Ik kon het niet geloven.

De volgende dag gelijk gebeld en we konden haar komen ophalen. Ze was sinds een weekje bij die mensen in de tuin. Hoe ze daar gekomen is, blijft een raadsel. We denken zelf dat ze met een auto of boot is meegereist (wij wonen aan het water en die mensen ook). Ze is trouwens helemaal gezond op een klein wondje op haar buik na. We zijn heel blij dat die mensen zo goed op haar gepast hebben en de moeite hebben genomen een operoepje op Amivedi te plaasten.

Sjoukje