Levi is weer thuis!

levi
Op 9 april was Levi s'avonds niet thuis, wat hij normaal wel was. Maar het was een mooie dag geweest, dus hij zou vannacht wel terug komen. De volgende ochtend was Levi er alsnog niet. Toch wel apart, want hij slaapt toch wel altijd thuis. Rondje gelopen met de hond en ondertussen uitgekeken en geroepen naar Levi, meestal komt hij dan wel aanrennen. Maar ook dit was niet het geval. Dierenambulance gebeld en die wisten alleen te vertellen dat er verderop wel s'nachts een kat was aangereden en die nog langs de weg zou liggen.  Wij zijn gaan kijken, maar godzijdank geen Levi. In de middag Levi gelijk aangemeld bij Amivedi, op fb sites, buurtsites, etc. 
De weken gaan voorbij en geen Levi. Regelmatig op Amivedi gekeken of er nog een kat was gevonden. Ik kon er niet tegen dat ik niet wist waar hij was en of hij überhaupt nog wel in leven was. Hij was gechipt en de gegevens nog eens extra gecheckt, maar dan zou je toch verwachten dat je gebeld zou worden. Helaas was dit niet het geval. 
 
Op 17 mei was ik s'ochtends om half 6 wakker, omdat ik die dag moest werken. Ik ging nog even mijn mail lezen voordat ik weg ging en zag dat ik een mail had van Amivedi van de avond ervoor. Foto's van een kat die gevonden was in Zwaag en die sprekend op Levi leek. Ik twijfelde geen moment, dit is hem!! 
Mijn man zijn bed uit getrommeld want Levi was gevonden. Ik zou een telefoonnummer regelen van deze mensen en hij zou als hij wakker werdt (hij draaide zich natuurlijk nog even om) gaan zoeken in de buurt waar genoemd was. 
Later op de ochtend kreeg ik van hem een foto dat Levi thuis was. 
 
In Zwaag liep Levi al een paar dagen rond. Ze hadden hem al een papieren bandje omgedaan en foto's neergezet op Facebook. Op 15 mei hadden ze hem opgegeven bij Amivedi, maar op de 1 of andere manier ben ik hem niet tegengekomen. Misschien niet ver genoeg bij huis gekeken? Je verwacht ook niet dat hij zo ver van huis is. Hoe is hij daar helemaal gekomen? 
 
In ieder geval is Levi na 5.5 week eindelijk weer thuis! Wel een paar kg lichter, maar dat komt wel weer goed. Nu heerlijk kroelen en vertroetelen. 
 
Bedankt iedereen! Wij zijn erg blij dat Levi weer thuis is. 
Latoya