Snel gevonden

348555_vector-cartoon-dierentuin-dieren-objecten-kleuren (1)

Mijn verhaal. Ik ben blij dat er instanties bestaan zoals Amivedi. Toen mijn katje vermist werd, wist ik niet waar ik het moest zoeken. Was bezorgt dat ze aangereden was en ergens onder struiken alleen moest sterven. Of dat ze ergens opgesloten zou zitten. Heb haar als vermist op gegeven en was blij met de betrokkenheid en de moeite die deze mensen deden voor mijn katje. Je staat er niet meer alleen voor. Meteen posters gemaakt. Overal werd ze aangemeld, dierenambulance, asielen, dierenartsen. Ook als ze dood gevonden werd kreeg ik een melding maar wilde haar natuurlijk levend terug vinden, ook als ze aangereden zou zijn. Dan wist ik waar ze was. Maar gelukkig is ze levend en wel terug gevonden. Was super blij dat mijn meisje terug thuis was.

Daarom het is zo belangrijk dat deze lieve mensen vrijwilligers en dieren liefhebbers zijn. Bedankt voor jullie inzet.