Swieber en Zwabber

r48ioguc_image.jpeg

In april 2015 had onze zwarte jonge kat Swieber er voor gekozen om de wereld eens verder dan de tuin te gaan bekijken. We hebben avond na avond wekenlang gezocht met flyers maar helaas tevergeefs. Totdat we rond de kerstdagen toch maar weer even kijken op Amivedi. Daar zien we een foto hij ligt heerlijk te chillen op een bankje. Swieber had het prima voor elkaar. Bij het ene huis kreeg hij voer, bij het andere huis een slaapplek en een jonge hond als speelmaatje. Gelukkig hadden de mensen waar Swieber (volgens hun sjonny) sliep bedacht dat hij misschien wel geen eigen slaapplaats had omdat hij altijd bij hun kwam en zodoende zijn wij hem tegengekomen. Zodra hij thuiskwam liep hij gelijk naar zijn oude voerbakje en at hem in een keer leeg. Hij ligt nu heerlijk te slapen op het kleed met zijn oude maatje op de vloer. Die moet er nog wel even aan wennen, maar gelukkig gaat het zonder ruzie. Gelijk maar even Swieber laten chippen zodat hij de volgende keer snel bij ons terug gebracht kan worden.

Bedankt voor de goede zorgen, meneer had het gelukkig prima voor elkaar 😊