Suprice

suprice

Sinds maandag 7 dec blijkt dat onze kater Suprice van 15 jaar, die in de ochtend nog lekker buiten in de voortuin zat niet thuis gekomen is. Vreemd! Zeker omdat Suprice blind is maakte wij ons erge zorgen en willen we zeker niet dat hij op deze gekke manier uit ons gezin verdwijnt. Na zoektochten berichten op FB en de ambulance gebeld te hebben is het inmiddels woensdag en krijgen we de tip om ons huisdier als vermist op te geven bij AMIVEDI, nog nooit van gehoord. En natuurlijk gedaan!

Na een uur werden we gebeld door Bert die onze Suprice gered heeft en gezorgd heeft dat hij veilig een paar dagen op het asiel heeft gelogeerd. Inmiddels is Suprice weer lekker thuis en via deze weg willen wij en Bert en het geweldige systeem AMIVEDI bedanken voor de alertheid en goede verzorging.

Dank jullie wel en een fijne december maand gewenst met zijn alle ook namens Suprice. Fam de Rooy