Luxor na meer dan 1 jaar

s6t2klm2_937870-jkezssox_ks.jpg

Luxor was vermist gemeld bij Amivedi Walcheren sinds september 2014. We waren nog niet zo lang geleden verhuisd van Gapinge naar Middelburg. Vorige week werd er gebeld naar Amivedi Walcheren door een mevrouw uit Middelburg dat er een kat liep, die mank was.

Carin van Amivedi heeft de mevrouw aangeraden om te proberen om de kat te vangen, en bij een dierenarts op een chip te laten controleren. Dat is vanmorgen dus gelukt. Ze zijn er mee naar de dierenarts geweest en het bleek dus om Luxor te gaan. Hij was maar een paar straten verder als waar hij thuis hoort. Gelukkig heeft Luxor een chip en kon dus de eigenaresse gebeld worden.

Wij zijn dolgelukkig dat Luxor na meer als 1 jaar vermist te zijn weer thuis is. Zo zie je maar weer hoe belangrijk een chip en een goede registratie is.

Dank aan de lieve mensen die hem gevonden en gevangen hebben, de dierenkliniek en Amivedi Walcheren.
Familie Gulam uit Middelburg.