lange reis van 23 km

dtdr96q1_20150910_222501.jpg

Onze poes was net 5 dagen geleden ingeënt en gechipt. Maandagmiddag voor het laatst gezien. NDG opgebeld en onze gegevens stonden er nog niet in. Telefonisch geregeld. Op advies hebben we het ook op de site van Amivedi gezet, en daarbij posters gemaakt. En toen maar afwachten.

Dinsdagavond laat kregen we een mailtje van Amivedi met een foto. Voor ons was het voor 100% onze poes Lucky. Mijn oudste zoon heeft maandag avond zo gehuild van verdriet, dat we hem dinsdagavond laat ervoor hebben wakker gemaakt om te zeggen dat hij gevonden was!

Hij is terechtgekomen bij twee lieve mensen die heel veel gedaan hebben om de eigenaar te zoeken. Het hele dorp was 'opgetrommeld'. Ook op advies van een ander hebben ze het op de site van Amivedi gezet. Woensdag ochtend kon ik hem ophalen en ik merkte dat ze mij herkende (ze is nog maar 3 maanden). Vanmiddag kunnen mijn beide zonen haar weer in de armen sluiten.

Bedankt Amivedi, zonder jullie en NDG was het niet gelukt!