Suske en Wiske bij elkaar!

Image 065

Mijn lieve kitten katertje Suske is er weer! Of hij is door een hond achterna gezeten of hij is met mensen meegelopen. Hij vertelt het me niet helaas! Gelukkig heb ik hem via via weer teruggevonden. Ik werd gebeld door een goede buurtvriend, dat er een tijd lang een zwart en wit katje met iemand was meegelopen. "Jullie hebben toch ook zo'n katje. Is hij misschien van jullie?" was zijn vraag. Bij navraag en verder zoeken bleek het gelukkig om Suske te gaan! Suske en Wiske liggen nu weer lekker elke dag bij elkaar! Hoe lossen we het verder op? Misschien een halsbandje met een duidelijk 06-nummer erop of moet ik hem een GPS meegeven. Wij zijn er niet goed uit.

In ieder geval danken wij Amivedi voor hun goede werk, want huisdieren zijn erg belangrijk en de vrijwilligers van Amivedi helpen ons hen terug te vinden!