Bijna 3 slopende weken!

473ewvmd_20150225_184811.jpg

Ook voor ons gebeurde het. 13 oktober 2015 kwam Nita ineens niet meer thuis. Nita is een poes van 14 maanden oud.

We hebben direct een melding gemaakt op Amivedi. We hebben in de buurt geflyerd en hebben berichten laten delen op facebook. Elke avond liep ik door de wijk in de avonduren in de hoop haar te vinden maar alles tevergeefs. We kregen 1 keer een melding na 2 weken. Ik heb daar in de buurt gezocht met brokjes in een bakje. Zag de poes die ze bedoelde maar het was Nita niet. Ik wilde de moed al bijna opgeven. Het waren hele koude nachten en was bang dat ze dat niet overleefde.

Op Amivedi las ik wat succes verhalen en dat gaf mij persoonlijk toch nog hoop. Erg fijn om te lezen. Tot de avond van 1 november. Ik kreeg een telefoontje van Amivedi dat Nita mogelijk gevonden was door een vrouw helemaal aan de andere kant van de stad! Ik was nog niet overtuigd, zo ver weg! Die vrouw heeft me een foto geappt. En daar lag ze. Heerlijk op de bank te slapen. Ze was mee naar binnen gelopen en was niet van plan terug naar buiten te gaan. Ze bleek er al een aantal dagen te lopen en aangezien ze zo lief en aanhankelijk was leek het haar verstandig toch even te kijken of ze vermist was en kwam uit op de site van Amivedi.

We zijn haar direct gaan halen met een mooi plantje voor de familie die haar had opgevangen en Nita is weer heerlijk thuis. Mocht Nita kittens krijgen wilde die mevrouw graag een kitten dus deze mag ze van mij als eerste komen uitzoeken. Nita moest wel weer even wennen maar wij zijn zo blij dat ze weer thuis is! Daarom schrijf ik dit verhaal.

Blijf hoop houden want ook al lijkt het al zo lang te duren..... Alles is mogelijk!!