Welkom thuis Kitty

ewotjc3p_12107872_752618584842366_5542934491368929505_n.jpg

Begin september... Kitty uit 's Heerenberg vermist. Zoektocht begint. Aanmelden bij Amivedi, gelukkig is ze gechipt én geregistreerd. De tijd verstrijkt en geen Kitty. Wel dankzij een Facebook oproep veel reacties van mensen die denken haar gezien te hebben.

Helaas is het keer op keer niet Kitty, maar hoop blijft. November...telefoontje...Kitty is gevonden, in ...Capelle aan de IJssel. Zo ver? Ja, zo ver... Kitty werd als mager en vies zwerfkatje gesignaleerd en mensen gaven haar te eten, echter hun eigen kat was niet blij met Kitty en een oplossing werd gezocht. Ze verhuisde naar vrienden die haar liefdevol verzorgde. Na paar weken besloten ze definitief haar te houden en gingen voor gezondheidscheck naar dierenarts. Daar kwam de chip aan het licht. Hoe kwam zij daar? Gelift? Gedumpt door een kattenhater? Dat zullen we nooit weten.

Kitty is weer thuis, ze is nog absoluut niet de 'oude' Kitty. Goed bedoeld om het diertje gewoon in huis te nemen, maar wie weet word ze elders gemist. Dus mensen....vind je een kat? Maak melding op Amivedi, laat checken op eventuele chip. En andersom.... dier vermist... maak melding bij Amivedi en natuurlijk... chip en registreer.

Welkom thuis Kitty.