Weer 9 katten

sokdkyjd_wk 2014 010.JPG

Rainbow is weer teurg.

Na 5 nachten te zijn weg geweest zat hij vanmorgen in de tuin. Toen ik de gordijnen open deed dacht ik eerst: is dit een schaduw van een van mijn andere katten? Maar nee hij was het echt!

Uitgehongerd en dorstig maar verder helemaal gezond. Wat een geluk. Ik heb zo lopen zoeken in de tuinen en op de daken van de schuren, briefjes verspreid en ga zo maar door.

Gisteren kwam een buurman vragen of hij een wit befje had, want hij had in de nacht een kat in de dakgoot gezien met een wit befje maar zag verder geen andere kleur. Ik kreeg weer hoop, de dakgoot is 2 verdiepingen hoger dan de de daken van de schuren. Ik dacht misschien heb ik steeds te laag gezocht.

Dus gisteren om 1 uur via het raam van de buren weer het dak op geklommen en geroepen maar niets te zien. En nu is hij toch weer terug. Kennelijk heeft hij toch op het dak gezeten en is door het roepen weer in de goede richting gekomen.

Ik ben zo blij, hij was uitgehongerd en ik ben 2 kilo afgevallen van verdriet. Ik had 3 weken geleden Figaro laten inslapen hij was ruim 19 jaar, en dan loopt Rainbow ook nog weg.

Ik had namelijk 10 katten en er zijn er nu gelukkig weer 9. Gisteren op dierendag was ik ook nog jarig maar was niet in de feeststemming, maar heb het mooiste cadeau toch nog gekregen!!!

Hij ligt nu opgerold te slapen in een nieuwe mand die ik voor dierendag had gekocht.