Ons poppetje is er weer!

poppetje

Allemaal heel vriendelijk bedankt voor de hulp. Speciaal voor de dame die in de avond op haar fiets is gestapt om het geluid van het gehuil te zoeken. Het zou Nala heel goed geweest kunnen zijn.

We hebben zelf ook de hele avond en een gedeelte van de nacht nog gezocht. Rond 2 uur in de nacht reden we stapvoets weer naar huis vanaf het park met het raam open en ondertussen riepen we haar in de hoop dat ze onze stem zou horen.

Mijn partner zette mij thuis af en ging terug om te zoeken.. Ongeveer 8 minuten later hoorde ik iets bij de deur.. en ja.. Daar stond ze.. ons kleine dappere poppetje!

Mijn zus zei nog: 'Als je nu niet door blijft zoeken dan vergeef je het jezelf nooit meer.' Nou, ze had gelijk! We hebben ongeveer 7 á 8 uur gezocht.. en daar word je op een gegeven moment helemaal radeloos van, maar wat ben ik blij dat we niet hebben opgegeven! :)

Nogmaals ook bedankt voor jullie hulp! Fijn dat jullie er zijn!