Joep is weer thuis

eb3dwie1_18 juli 2015 018.jpg

Op zondagavond 18 oktober 2015 kwam mijn zwarte kater Joep niet thuis eten. Dat was al vreemd, want Joep is altijd de eerste van de vier.

Maandagochtend begon ik me toch wel zorgen te maken.
Amivedi en Dierenambulance ingeschakeld. De straten rondom mij geflyerd, posters opgehangen. Elke dag rondjes gelopen, geklapt en geroepen, normaal met twee klapjes is Joep er al.

Hoe verder de week weggleed hoe meer mijn hoop verdween. Maandagochtend 26 oktober was ik de moed verloren, en heb overal onder struiken gezocht naar (waarschijnlijk mijn dode) Joep.

Dinsdagochtend 27 oktober hoorde ik vroeg in de ochtend het kattenluik, en dacht dat is Joep. Hij sprong op bed en gaf me een kopstoot (heb ik hem geleerd), maar Joep heeft een witte streep op zijn buikje, en die was er niet. Ben gelijk naar de Dierenarts gegaan om zijn chip te checken. Ja, het was Joep wel, maar het raadsel blijft waar is de streep? Joep en zijn vrouwtje zijn heel erg blij, ook zonder witte streep. Blij dat al mijn katten gechipt zijn.