Een wonder na 5 mndn!

brammie

Na Brammie als vermist op te hebben gegeven bij Amivedi, na geflyert te hebben in Warnsveld en omgeving, posters te hebben opgehangen, mensen te hebben aangesproken, Brammie in een paar kranten gezet te hebben, op de radio te zijn geweest, is er toch uiteindelijk een wonder gebeurd!

Ik kreeg ineens een ingeving om weer eens na een tijdje te gaan kijken op Amivedi. Ik bladerde wat.. Toen schok ik want ik zag ineens het koppie van Brammie! Het is hem echt!

Een stroom stoot van opwinding ging er door mij heen. Wauw!

Maar tot mijn stomme verbazing stond er niet bij dat hij gechipt was... Ik bleef erbij dat het mijn Brammie was, naar het koppie te hebben gekeken en naar Brammie's houding en patronen op z'n vacht. Die zijn uniek en die kan alleen Brammie hebben, wist ik het voor de volle 99%. Alleen die ene procent zat me niet lekker i.v.m met dat er niet bij stond vermeld dat hij gechipt was/is.

De dierenambulance had hem 17 oktober 2015 gevonden bij de Kruittoren in Zutphen. Hoe is het mogelijk! Hij had daar twee dagen gezorven. Wat die daarvoor allemaal had uitgespookt weet ik natuurlijk niet. Dat weet alleen Brammie. Hij had kennelijk veel eten van iemand gekregen want toen ik hem zag in het Asiel in Klarenbeek waar ik hem ophaalde, had hij een dik buikje van al het lekkere eten. Het leek me sterk dat het alleen van de vogeltjes en muisjes zou komen. ;)

Jeetje wat ben ik blij met jullie Dierenambulance! en Amivedi! Als jullie er niet waren geweest waren dan had ik Brammetje echt niet terug gehad! Mijn dank is echt heel erg groot!

En wil graag aan de mensen doorgeven:"Steun de dierenambulance en Amivedi!'' Het zijn allemaal lieve vrijwilligers die het gratis en voor niets doen en hebben het geld hard nodig! anders kunnen ze dit niet meer tot stand brengen.

Dank jullie allemaal voor jullie inzet en steun! Ik draag jullie een warm hart toe!

Hartelijke groet, Barbara