Appie weer gevonden!!!

appie

Nadat hij twee weken weg was geweest, hebben we Appie weer terug gevonden!

Hij bleek vlak in de buurt te zitten en we waren op basis van tips die we hadden gekregen al een heel eind uit de buurt gaan zoeken. We hebben heel veel posters rondgebracht en hierop hebben gelukkig een groot aantal mensen gereageerd.

Toen we op een gegeven moment vier meldingen dat hij gezien was in een bepaalde straat kregen, zijn we daar echt bij alle huizen in de directe omgeving posters gaan rondbrengen en hebben we hem gezocht. Na drie dagen zoeken in deze buurt, gingen we toch 's avonds nog een keer met een bakje voer in deze buurt kijken en deze keer ging mijn dochter mee.

Precies op de plek waar mensen hem hadden gezien, kwam hij op zijn gemak naar mijn dochter toe wandelen en hebben we hem in onze armen mee naar huis getild.

Normaal kwam hij nooit uit de tuin maar deze keer was hij, met zijn dikke lijf, waarschijnlijk toch over de schutting geklommen.

Hij was zeker twee kilo afgevallen, zijn vacht was prachtig en het leek of hij twee weken een beautyfarm had gedaan!

We vonden hem op een binnenplaatsje waar auto's geparkeerd stonden en een groot aantal katten 's avonds gezellig bij elkaar zaten. Hij zal best goede vrienden gemaakt hebben, maar voorlopig laten we hem maar even niet meer in de tuin!

Onze tip: gebruik de posters en breng ze rond in de buurt. Hij was eigenlijk helemaal niet ver weg, maar wist de weg naar huis niet meer.

Nog heel erg veel dank voor al die lieve mensen die gebeld hebben naar aanleiding van de posters die we hebben rond gebracht. Zonder hun reactie hadden we nooit geweten waar we moesten zoeken! En je niet generen om door de buurt te lopen en 'Appie' roepen met een bakje brokjes... Veel mensen hebben ons horen zoeken en hebben ons heel erg geholpen. En tenslotte, geef het niet op en uiteraard moet je het geluk hebben gehad dat hij niet aangereden is door een auto....

Wij zijn heel blij dat hij er weer is en ik hoop voor iedereen die zijn huisdier kwijt is, deze weer gevonden wordt!