Djudju

djudju305

Bij de autocross was het wel wat druk en al gauw zat ik dik onder de modder. Alle teefjes waren bezet of over beschermd door hun baasjes. Ik kwam er gewoon niet tussen. Het werd alsmaar donkerder en ik was door de modder op mijn vacht bijna niet meer te zien. IK WERD BANG!

Ineens werd ik opgetild. En iemand zei "ach, wat is hij lief en vies".
Prompt stond ik zielig te zijn onder de douche en dacht alleen nog maar aan mijn baasje. Ik werd naar de rest van de kennel gebracht door en lieve mevrouw. "Wacht maar", zei ze "het baasje komt zo terug".

Ok dan. Wat zou mijn baasje aan het doen zijn?"

Ik reed rond als een huilende gek. Weer naar Turnhout Eindhoven Breda Rotterdam. Nog niet gevonden. Opnieuw. Alleen naar hus, zonder Djufju. Wat een nachtmerrie.
Volgende morgen bellen met politie, Amivedi, de Ezelshoeve, ‘Where is my Angel’ enz. Honderdvijftig Likes op Facebook en veel mensen die naar Djudju hebben uit gekeken en meegeleefd. Allen hartelijk dank. Zonder jullie was hij nooit gevonden!

Ik heb hem opgehaald en kon niet boos zijn op hem. De stoere bangerd was heel blij mij weer te zien. Hij is al genoeg gestraft. Ik ga weer heerlijk van hem genieten.

Dikke kus Sandra & Djudju