Beagle Binkie's uitstapje

ipcb7krt_20151018_145912.jpg

Binkie is een Beagle en de hond van onze zoon Michael die in Goes woont. Omdat die op vakantie was, mocht hij bij ons logeren. Deze morgen lag hij lekker in het zonnetje op het terras buiten, toen mijn man even naar buiten liep om even iets uit zijn auto te pakken, toen is hij waarschijnlijk stilletjes langs hem geslopen.

Vlak daarna kwamen we erachter dat hij foetsie was. Toen zijn we allebei op onze fietsen gesprongen en zijn gaan zoeken elk een kant op. Het was toen half 12. Rond 12 uur hebben we contact opgenomen met Amivedi en hebben een bericht op Facebook geplaatst. Daarna zijn we weer gaan zoeken op het dorp (Kapelle) alle straten en buitenwijken hebben we afgezocht, tevergeefs.

Rond 2 uur werden we gebeld door Amivedi dat er 3 meldingen waren van mensen die hem hadden gezien. Dus we zijn er direct op af gegaan. Het was een buitengebied, waar we ook wel eens met hem gingen lopen als hij bij ons was. We gingen er met z'n drieën heen van drie verschillende kanten. Toen ik in het gebied kwam ben ik gaan fluiten en zijn naam roepen en iedereen die ik tegenkwam hebben we aangesproken of ze hem hadden gezien, dit was in vele gevallen zo.

Ik stond op een gegeven moment weer met 2 mensen te praten, toen zegt een van deze mensen ineens, is dat hem soms, komt hij regelrecht in mijn armen gelopen. Wat waren we blij en Binkie natuurlijk ook, dat hij me zag. Het was toen half 3. Maar wat kregen we veel reacties van mensen die mee gaan zoeken zijn, hartverwarmend

En dankzij Amivedi supersnel teruggevonden!