Stitch na 15 mnd weer thuis

stitch500

Stitch was vorig jaar zomer al zoek. Hij was wel eens vaker een paar dagen weg maar toch nooit zo lang. Nadat we twee weken met vakantie waren geweest was hij helaas nog niet thuis. We vermoedden dat hij iets overkomen was, omdat hij veel buiten kwam en al eens eerder met een halve staart thuis was gekomen. Vaak vroeg ik me af wat er gebeurd was en waar hij zou zijn.

Een paar dagen terug ging ik nog maar eens op internet zoeken naar een website met vermiste katten. Ik ging eerst op de website van het dierenasiel kijken, daar stond Stitch niet bij maar wel een linkje naar Amivedi Walcheren om je vermiste dier op te geven. Dat deed ik en al snel stond Stitch daar op de website en Facebook met een mooie foto.

Een of twee dagen later ging ik nog maar eens bij de foto kijken op de Facebook pagina van Amivedi Walcheren of er al op gereageerd was. Er stonden al meer katten bij en moest een eindje naar beneden scrollen. Tussen de foto's zag ik een foto van een kat in een hokje van het asiel, die kat was ook zwart met wit zoals mijn kat, maar ik zocht mijn foto en dacht er eigenlijk niet aan dat het hem kon zijn, alleen onder de foto stond een reactie van iemand: 'is dit Stitch uit Vlissingen, halve staart?' Dus ging ik eens goed kijken, en ik heb meteen contact opgenomen met Amivedi.

Nu bleek dus dat Stitch toevallig vlak na mijn aanmelding bij Amivedi, bij dierenasiel Walcheren te zijn gebracht door mensen uit Ritthem! Daar heeft hij een lange tijd rondgelopen op zoek naar eten. Hoe hij helemaal uit Vlissingen in Ritthem terecht gekomen is, dat blijft waarschijnlijk een raadsel. Ik ben de volgende dag meteen naar het asiel gegaan. En jawel het was Stitch! Gezond en wel. Nu is hij lekker bij ons thuis en heeft meteen lekker gegeten en op mijn schoot liggen slapen, ook mijn andere kat en mijn hondje waren blij hem weer te zien!

Geef de hoop niet op zou ik zeggen! Ik wil Amivedi Walcheren, het dierenasiel Walcheren en de mensen die hem gebracht hebben heel erg bedanken!

Groetjes! Erica