Amivedi's 1 miljoenste melding: Sheba is terug!

100000shebaKS

UPDATE:

Amivedi vrijwilligers vertellen op TV Ellef in Roermond over Sheba de 1-miljoenste melding via de Amivedi website.

Dit keer een bijzondere aflevering van ‘deel je verhaal’, de succesverhalen op Amivedi.nl van huisdieren die herenigd zijn met hun baasje. Het betreft de vermissing van Sheba uit Roermond, een kruising Noorse Boskat van 15 jaar oud. Sheba was van de zomer de 1 miljoenste melding die via de Amivedi website is gemeld. Sinds het jaar 2000 kunnen vermiste en gevonden huisdieren via de website Amivedi.nl gemeld worden. Uiteraard werd ook deze melding door de vrijwilligster van meldpunt Roermond goed in de gaten gehouden. Maar net als in het echt, komt het voor dat huisdieren lang vermist blijven, zonder een spoor achter te laten. Gelukkig is Sheba na drie weken teruggevonden door een buurvrouw een paar tuinen verderop in een tuinhuisje. De familie C. uit Geleen is super blij dat Sheba weer thuis is.

Via onderstaande Youtube playlist zie je twee Amivedi video's: 

1. Landelijk coördinator Rosemarie van der Vegte vertelt over Sheba de 1 miljoenste melding voor Amivedi.

2. Antoine Lelieveld, voorzitter van Amivedi legt speciaal voor deze 1 miljoenste melding in een videoboodschap uit hoe Amivedi werkt. Zangeres Laura Fygi en modeontwerpster Sheila de Vries geven tips wat je moet doen als je huisdier vermist is.

Bekijk hieronder de video's.