Amivedi 85 jaar! Lees meer

Word vrijwilliger bij Amivedi!

Ben jij net als wij dol op huisdieren, begaan met hun lot, en graag sociaal actief? Dan zoeken wij jou! Amivedi houdt zich bezig met het registreren van vermiste en gevonden huisdieren. Al onze vrijwilligers werken vanuit huis met de computer en telefoon. Wij hebben landelijk 110 meldpunten en een uitgebreide website waarop mensen hun dieren laten registreren door onze vrijwilligers. Wij komen niet in contact met de dieren zelf, maar met de eigenaren, vinders, dierenasielen, dieren-ambulances, dierenartsen, politie, gemeenten, etc. Lees meer over vrijwilliger worden bij Amivedi en meld je aan!


Bekijk het filmpje
Feit1
In 2017 zijn er 77.479 huisdieren gemeld. Hiervan zijn er 43.718 teruggevonden.
Feit2
153 vrijwilligers helpen u bij het registreren van vermiste en gevonden huisdieren.
Feit3
Er worden gemiddeld 212 meldingen per dag afgehandeld.
Feit4
Rond oud & nieuw zijn er door vuurwerk ruim 2 keer zo veel vermissingen van huisdieren.
homesweethome

Hoe werkt Amivedi?

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Is uw huisdier vermist of heeft u een huisdier gevonden? Meld het bij Amivedi! Zoek in ons bestand met vermiste en gevonden huisdieren, maak een flyer/poster of kom in contact met één van onze meldpunten. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje. 

In dit animatiefilmpje leggen we uit hoe Amivedi werkt.


Bekijk filmpje over Amivedi
Dierendag2017

Steun ons

Stichting Amivedi is een vrijwilligers- organisatie die zich inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland dmv de kosteloze registratie van deze dieren. We zijn het landelijk meldpunt voor huisdier eigenaren. Onze enthousiaste vrijwilligers werken nauw samen met politie, dierenartsen, dieren- ambulances en dierenasielen wat er voor zorgt dat vele huisdieren weer thuiskomen!

Wat kunt u doen? Steun ons, word donateur of vrijwilliger en deel uw verhaal! Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en er voor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.


Steun ons

Actueel

 • vuurwerk2018

  Vuurwerk

  13 dec 2018

  Het einde van het jaar nadert, dit betekend gezelligheid en vuurwerk.

  Dit laatste is voor onze huisdieren een ramp, zij horen het geluid 2x harder dan ons mensen. Hierdoor is er veel stress en angst onder de dieren en zit weglopen in een klein hoekje. Houd aub rekening met elkaar, maar vooral met onze huisdieren.

  Fijne feestdagen.

 • 1600x400_postzegels_dec2018-2 banner

  Kerstzegels 2018

  13 dec 2018

  Help ons om zoveel mogelijk huisdieren weer met hun eigenaar te herenigen en bestel onze limited edition kerstpostzegels.
  Voor een velletje van 10 stuks van dezelfde afbeelding (Nederland) betaalt u €10,95. Hiervan gaat €1,00 als donatie naar Stichting Amivedi.

  Lees en bestel hier

 • Peter1

  Overlijden collega Peter Wolff

  22 nov 2018

  Helaas bereikte ons gisteren het droeve bericht dat onze vrijwilliger van meldpunt Dordrecht, Peter Wolff heel onverwacht is overleden. Peter was pas sinds april 2018 werkzaam voor Amivedi, maar werd zeer gewaardeerd door onze melders en zijn collega's. Peter is maar 55 jaar geworden. Wij wensen zijn dochter Stephanie, vrijwilliger van ons meldpunt Stadskanaal, en verdere familie heel veel sterkte toe. 

 • postzegel

  Postzegels 85 jaar Amivedi

  23 jul 2018

  14.09.1933 – 14.09.2018

  Op 14 september 2018 is het precies 85 jaar geleden dat Stichting Amivedi in 1933 in Den Haag werd opgericht. Ter ere hiervan geeft Amivedi een feestelijke, nieuwe officiële postNL postzegel uit.

  Lees en bestel hier