vermiste en/of gevonden dieren zoekenDatum vermissing/gevonden

Uitgebreide zoekopties

--
 dieren gevonden.

tips

U kunt zelf in ons bestand van vermiste en gevonden dieren mee zoeken naar uw dier of naar de vermissing van het dier wat u gevonden hebt.

Standaard ziet u de meldingen van de afgelopen 3 maanden. Als u oudere meldingen wilt zien kunt u de datum aanpassen. Vermiste dieren staan 2-3 jaar op onze site, de gevonden dieren zijn 2-3 maanden zichtbaar.

In eerste instantie is het raadzaam om te zoeken bij het meldpunt behorende bij de regio waar het dier vermist of gevonden is, de meeste dieren worden in de eigen omgeving terug gevonden.

Hoe minder keuze vakjes u invult des te kleiner de kans dat u een melding over het hoofd ziet. Bedenk dat een vinder een kleur van een dier anders kan beschrijven, het geslacht van een gevonden dier vaak niet bekend is en het ook gebeurd dat een vinder het ras van de hond niet kent, of een foutief ras noemt. AMIVEDI krijgt enkel de meldingen, wij zien de dieren niet zelf en kunnen dus niet controleren of een beschrijving correct is.

Bij een aantal gevonden dieren is op het moment dat het dier bij ons is aangemeld nog niet gecontroleerd of het dier gechipt is.

Als u toon resultaten gebruikt ziet u alle meldingen of de meldingen die u via het zoekmenu geselecteerd hebt.
Als u afgelopen 7 dagen gebruikt ziet u de meldingen die de afgelopen week nieuw op de site gekomen zijn,  ongeacht de vermissingdatum.

Het is belangrijk uw vermiste of gevonden dier ook bij ons te melden zodat we de melding op de website kunnen zetten. Ga hiervoor naar de pagina van uw meldpunt.